• +31 (0)161-294794

Home Symposium

Geiten

EGAM | melkcontrole

Schapen

BelExpert | Oormerken

Runderen

Oormerken | Biocontrol Producten

Administraties

RMO | Melkgeldafrekening

Over ons

Welkom bij ELDA

ELDA is met ruim 30 jaar ervaring uitgegroeid tot een erkend Automatiseringsbedrijf voor de agrarische sector en het M.K.B.

Door Europese en nationale wetgeving wordt iedere veehouder meer en meer verplicht tot registratie en melden van diermutaties. Ontzorgen bij het voldoen aan de wettelijke verplichting ten aanzien van registratie is ons doel. We zoeken met u naar een totaal oplossing, die mogelijk rendement oplevert.

Eerst Luisteren Dan Adviseren is ons motto, daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor automatisering en administratieve begeleiding van uw bedrijf.

Neem contact op met ELDA


  Wat doet ELDA zoal?

  Managementprogramma's

  • Het ontwikkelen en onderhouden van het geiten-managementprogramma EGAM.
  • Leveren van oormerken, bolussen, pootbanden.

  Handhelds/readers

  • Het koppelen van handhelds/readers met eigen softwareprogramma’s voor het uitwisselen van gegevens naar databases zoals EL&I GD, VKI. en agrobase geiten en schapen

  Melk

  • Administraties verzorgen voor coöperaties; melkverwerkers en kleine organisaties.
  • Melkgeldadministratie verwerking voor melkverwerkers.
  • Melkcontrole van geiten in Nederland/België/Luxemburg.

  Laatste nieuws

  Rijen, 2 juni 2021 – ELDA en Geiten KI Nederland (GKN), twee vooraanstaande geitenspecialisten, worden versterkt door voormalig CRV-directeur Roald van Noort. Hij is sinds 1 juni interim-directeur bij beide bedrijven. De geitenwereld is nieuw voor Van Noort, die al twintig jaar ervaring heeft in leidinggevende functies in de rundveesector.

  ELDA en GKN zijn onderdeel van FarmTrace, dat digitale infrastructuur oplossingen beschikbaar stelt aan klanten in de agrifoodindustrie. Daarmee kunnen agrifoodbedrijven efficiëntere digitale producten leveren aan specialisten die boeren ondersteunen, zoals genetici, nutritionisten en dierenartsen. FarmTrace groeit momenteel sterk en trekt daarbij nieuwe specialisten aan.

  Mark van Wichen gaat na drieënhalf jaar als directeur bij ELDA aan de slag binnen een nieuwe functie bij FarmTrace. Van Wichen: “ELDA speelt een sleutelrol in de geitensector. Ik ben er trots op dat ik hieraan heb bijgedragen. Ik verhuis nu naar de afdeling Productontwikkeling van FarmTrace, als Product Strategist. Ik zal mijn jarenlange ervaring in de agrarische sector gebruiken om onderzoek te doen naar de internationale kansen die FarmTrace te wachten staan. Daarnaast is het belangrijk om de behoeften van alle partijen in de keten te verdiepen en om te zetten in effectieve oplossingen. Ik zie dit als een grote stap voorwaarts, in het hart van de organisatie.”
  Zoeken