Wij verwelkomen onze nieuwe interim-directeur Roald van Noort

Rijen, 2 juni 2021 – ELDA en Geiten KI Nederland (GKN), twee vooraanstaande geitenspecialisten, worden versterkt door voormalig CRV-directeur Roald van Noort. Hij is sinds 1 juni interim-directeur bij beide bedrijven. De geitenwereld is nieuw voor Van Noort, die al twintig jaar ervaring heeft in leidinggevende functies in de rundveesector.

ELDA en GKN zijn onderdeel van FarmTrace, dat digitale infrastructuur oplossingen beschikbaar stelt aan klanten in de agrifoodindustrie. Daarmee kunnen agrifoodbedrijven efficiëntere digitale producten leveren aan specialisten die boeren ondersteunen, zoals genetici, nutritionisten en dierenartsen. FarmTrace groeit momenteel sterk en trekt daarbij nieuwe specialisten aan.

Mark van Wichen gaat na drieënhalf jaar als directeur bij ELDA aan de slag binnen een nieuwe functie bij FarmTrace. Van Wichen: “ELDA speelt een sleutelrol in de geitensector. Ik ben er trots op dat ik hieraan heb bijgedragen. Ik verhuis nu naar de afdeling Productontwikkeling van FarmTrace, als Product Strategist. Ik zal mijn jarenlange ervaring in de agrarische sector gebruiken om onderzoek te doen naar de internationale kansen die FarmTrace te wachten staan. Daarnaast is het belangrijk om de behoeften van alle partijen in de keten te verdiepen en om te zetten in effectieve oplossingen. Ik zie dit als een grote stap voorwaarts, in het hart van de organisatie.”

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Zoeken